ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Εάν παίζαμε στο πρώτο παιχνίδι, όπως και στο Emirates θα προκρινόμασταν"

Ο Καμαρά κάνει δηλώσεις μετά από το Άρσεναλ - Ολυμπιακός για το Europa League.
Ο Καμαρά κάνει δηλώσεις μετά από το Άρσεναλ - Ολυμπιακός GLOMEX

Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ τόνισε ότι αν έπαιζε στο Καραϊσκάκης, όπως και στο Emirates, η ομάδα του θα έπαιρνε την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Emirates με 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ, όμως βρέθηκε εκτός συνέχειας στο Europa League. Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά από την αναμέτρηση στην Cosmote TV υποστήριξε ότι αν οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν στο πρώτο παιχνίδι, όπως στο Λονδίνο, θα έπαιρναν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για το ματς: "Είναι αλήθεια πως στο πρώτο ματς δεν έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο και να μην δεχθούμε τόσα γκολ. Παίξαμε με χαρακτήρα και το αξίζαμε. Εάν είχαμε κάνει στην Αθήνα το παιχνίδι που κάναμε εδώ θα είχαμε προκριθεί.

Κάναμε τα πάντα. Τα δώσαμε όλα αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο καλοί στα τελειώματά μας. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει τις φάσεις που δημιουργήσαμε.

Για την Ευρώπη και τη συνέχεια: "Τελειώνει εδώ η περιπέτεια της Ευρώπης αλλά έχουμε δύο στόχους να μπροστά μας. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτός και να τους κατακτήσουμε".

Photo credits: Glomex

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ