ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Θα παλέψουμε σκληρά"

Κάλβο: "Θα παλέψουμε σκληρά"
καλβο

Στον Άρη έχουν αφήσει πίσω τους την ευκαιρία για νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο ντέρμπι

Ο Ισπανός Τόνι Κάλβο που έλειψε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε το θέλω για τη νίκη που θα δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας.
Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε νωρίς, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Πως είδες αυτό το παιχνίδι από την εξέδρα;

" Ήταν ένας περίεργος αγώνας. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και η γενική εικόνα της ομάδας μας ήταν πάρα πολύ καλή. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πάει καλά. Μόλις δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, η εικόνα άλλαξε. Πιστεύω ότι για αυτό το γεγονός φταίει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πως βλέπεις να εξελίσσεται αυτό το ματς;

"Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά με σχεδόν καθημερινές διπλές προπονήσεις. Θέλουμε να κερδίσουμε για να προσφέρουμε χαρά και στους οπαδούς μας. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα με σημαντικούς και αξιόλογους παίκτες και είμαστε όλοι αισιόδοξοι για το παιχνίδι της Κυριακής".

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας; Ποιο θα είναι το κλειδί της επιτυχίας;

" Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα που πιέζει ψηλά. Νομίζω όμως ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται μόνο από μας. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των αντιπάλων μας είναι ότι θα παίξουν με τους οπαδούς τους μέσα στο γήπεδο τους".

Πώς νιώθεις για το γεγονός ότι ο Άρης θα παίξει χωρίς τους φιλάθλους του; Φαντάζομαι δεν είσαι συνηθισμένος…


" Είναι περίεργο το συναίσθημα. Εγώ προσωπικά είμαι συνηθισμένος να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας. Η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θα είναι και η πρώτη φορά που εγώ θα παίξω στο γήπεδο του ΠΑΟΚ γιατί πέρυσι δεν είχα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ήδη προσπαθώ να είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Σίγουρα θα παλέψουμε όλοι πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα".

Ντοπάρισμα φιλάθλων εν όψει Τούμπας

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τα προβλήματα τραυματισμών συνεχώς να μειώνονται για τον Κίκε Ερνάντεθ.

Στην απογευματινή ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας θέλοντας με την παρουσία τους αυτή να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα ο Ρονάλντο Γκιάρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά είναι πολύ καλύτερα, καθώς χτες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Όσο για τον Μάριο Ρεγκέιρο ξεκίνησε πρώτη φορά τρέξιμο χωρίς όμως να αισθανθεί καθόλου πόνους. Και ο Ντιόγο Σιστόν συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας όμως συνεχώς τους ρυθμούς προπόνησης ενώ κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονούνται πλέον Κάλβο και Καρατζιοβαλής.






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ