SUPER LEAGUE 2

Καλλιθέα - Ρόδος 2-0: Νίκησε και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόδο
Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόδο EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Ρόδο, επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ των Ντιμίτριους και Κυνηγόπουλου και πλέον απέχει σε απόσταση αναπνοής από τον Λεβαδειακό και την Καλαμάτα που προπορεύονται.

Η Καλλιθέα παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Super League 2, καθώς νίκησε 2-0 τη λαβωμένη Ρόδο, που παρατάχθηκε χωρίς τερματοφύλακα στο Ελ Πάσο μιας και ο Θεοδωράκης ήταν στον πάγκο λόγω τραυματισμού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν άργησε να πάρει κεφάλι στο σκορ, καθώς προηγήθηκε στο έβδομο λεπτό με τον Ντιμίτριους, με τον Οργκέστ Σουλάι να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 50ο λεπτό, με τον Κυνηγόπουλο. Τα "Ελάφια" έκαναν λάθος σε καίριο σημείο, ο Ντιμίτριους έκλεψε την μπάλα και με εκπληκτική κάθετη τροφοδότησε τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Καλλιθέα είναι στο -2 από τον Λεβαδειακό και την Καλαμάτα, έχοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων με τους Βοιωτούς (21 παιχνίδια) και ένα παιχνίδι λιγότερο από την Καλαμάτα. Οι Ροδίτες παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τον Διαγόρα και τον Καραϊσκάκη.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρέντζας (61′ Κωστίκα), Χατζηδίμπας, Ροκάκης, Ρώσση, Τσιντώνης, Σαντάνα (84′ λ.τ Νάτσης), Μανθάτης, Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος (84′ Μουνιέ), Μαρουκάκης (34′ λ.τ Χασανμπέγκοβιτς).

Ρόδος: Σουλάι, Σάαντο, Μακρυδημήτρης, Καψάλης, Καραγεώργης (67′ Μάρκοβιτς), Μίγγος, Χύσι, Τσάβες, Μπότος (56′ Μαρτσάκης), Νικολόπουλος, Αδαμάκης.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του β' ομίλου

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ