Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλαμάτα - Διαγόρας 2-1: Πήραν την άνοδο στη Football League οι Ροδίτες

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διαγόρας Ρόδου μπορεί να ηττήθηκε από την Καλαμάτα με 2-1 στην παράταση, όμως κέρδισε την άνοδο για την Football League.

Ο Διαγόρας ήταν εκείνος που πήρε την άνοδο στην Football League, η οποία βάσει της αναδιάρθρωσης θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Καλαμάτα στο κατάμεστο γήπεδο της ομάδας της Μεσσηνίας, όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα τους έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Η Καλαμάτα ισοφάρισε τη μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γιόνδη στο 48', ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση ο Μπουρλάκης πέτυχε στο 114' με απευθείας εκτέλεση φάουλ το "χρυσό" γκολ της ισοφάρισης. Η Καλαμάτα δεν τα παράτησε και παρ' ότι έμεινε με εννέα παίκτες στο 120' σημείωσε το 2-1 με τον Μάρκοβιτς, αλλά το εκτός έδρας γκολ των φιλοξενούμενων έκανε τη διαφορά. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου έχει η Καλαμάτα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):Κασωτάκης, Τσόπελας (83' Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης, Μίνγκας (67' Κάρλος), Λαθύρης (79' Μάρκοβιτς)

Δ ΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης):Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57' Ντουαλά), Δήμας (64' Καρπαθάκης), Γεωργίου, Γλυνός (99' Μπουρλάκης)

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ