CONFERENCE LEAGUE

Καϊράτ - Ομόνοια 0-0: Έφυγε με το βαθμό από το Καζακστάν το τριφύλλι

Φάση από την αναμέτρηση Καϊράτ - Ομόνοια
Φάση από την αναμέτρηση Καϊράτ - Ομόνοια PRINT SCREEN COSMOTE TV

Τον πρώτο της βαθμό στη φάση των ομίλων του Europa Conference League πήρε το βράδυ της Πέμπτης (16/9) η Ομόνοια, με την κυπριακή ομάδα να αποσπάει λευκή ισοπαλία εκτός έδρας από την Αλμάτι στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Η Ομόνοια έσυρε το χορό στη φάση των ομίλων του Europa Conference League όσον αφορά στα ματς της Πέμπτης και πήρε τον πρώτο της βαθμό, με το τριφύλλι να μένει στο 0-0 με την Καϊράτ σε αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αλμάτι.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με αμφότερες τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Οι Καζάκοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 10' με την κεφαλιά του Καντέ να σταματάει στο δοκάρι ενώ η Ομόνοια παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 21', όταν οι γηπεδούχοι σταμάτησαν πάνω στη γραμμή το σουτ του Ψάλτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κυπριακή ομάδα άγγιξε το γκολ στο 67' αλλά το σουτ του Λοΐζου αποκρούστηκε από τον Ποκατίλοφ, με τη συνέχεια να βρίσκει τους δύο μονομάχους να κατεβάζουν στροφές και να παίζουν συντηρητικά, συμφιλιωμένες αμφότερες με το βαθμό της ισοπαλίας όπου και τον πήραν στο φινάλε.

Σημειώνεται πως επόμενος αντίπαλος στο Conference League για την Ομόνοια είναι η Καραμπάγκ την οποία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στο ΓΣΠ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Καίράτ: Ποκατίλοφ, Μικάνοβιτς, Μπανιάκ, Ντούγκαλιτς, Αλίπ, Χοφχανισιάν, Πολιάκοφ, Άλβες, Κόσοβιτς, Καντέ (46′ Σουσενάτσεφ), Λαβ (80′ Αλικούλοφ)

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ψάλτης (90+1′ Σεχού), Γιούστε, Ατιέμγουεν (46′ Λοίζου), Παπουλής (45′ Ζαχαρίου), Γκόμεθ, Λέζιακς, Μπασιρού, Λανγκ, Παναγιώτου, Κακουλλής

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ