ΤΟΥΡΚΙΑ

Κάηκε η Τραπεζούντα για το πρωτάθλημα της Τράμπζονσπορ ύστερα από 38 χρόνια

Οι φίλοι της Τράμπζονσπορ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Τραπεζούντας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας
Οι φίλοι της Τράμπζονσπορ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Τραπεζούντας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας PRINT SCREEN TWITTER

Μία τεράστια γιορτή στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/4) στην Τραπεζούντα, με τον κόσμο της ομάδας να ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης και να πανηγυρίζει ξέφρενα την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 38 χρόνια.

Ύστερα από 38 χρόνια απουσίας της Τράμπζονσπορ από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, η κατάκτηση του τίτλου το βράδυ του Σαββάτου (30/4) μετά την ισοπαλία επί της Αντάλιασπορ (2-2), προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Ο έβδομος τίτλος της ομάδας των Μπακασέτα και Σιώπη συνοδεύτηκε από ένα ξέφρενο πάρτι, με τους φίλους της Τράμπζονσπορ να είναι ασυγκράτητοι.

Ήταν τέτοια η δίψα τους μάλιστα, που πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για να σφραγιστεί ο τίτλος εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πανηγυρίζουν πρόωρα.

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί ασφαλώς βέβαια, δεν περιορίστηκαν μόνος εντός του γηπέδου, αλλά επεκτάθηκαν και εκτός, με χιλιάδες φίλους της "Τραμπ" να ξεχλυνονται στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ