ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης: Και οι Αραβες λένε για Αλ Νασρ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Συγκεκριμενοποιώντας τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία θέλουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων τερματοφυλάκων που εξετάζει η Αλ Νασρ.

Εδώ και εβδομάδες φημολογείται πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Συγκεκριμενοποιήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της αποχώρησης του διεθνή τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ πως πρόκειται για ομάδα η οποία εδρεύει στο Ριάντ. Αυτές είναι δύο, η Αλ Νασρ και η Αλ Χιλάλ, με την ενδιαφερόμενη να είναι η Αλ Νασρ, κάτι που αναφέρουν πλέον τις τελευταίες ώρες και media της Σαουδικής Αραβίας.

Οι "ιππότες" έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας έναν εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακα. Ο βασικός τους, Βαλίντ Αμπντουλάχ Αλί κρεμάει τα γάντια του στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να αναλάβει διοικητικό πόστο. Όπως συνηθίζεται στις ομάδες της αραβικής χερσονήσου, υπήρξε – και διατηρείται ακόμη – έντονη δραστηριοποίηση, από διάφορους συνεργαζόμενους με το club για προσέγγιση και συμφωνία με τον κατάλληλο, έχοντας φυσικά και την οικονομική δυνατότητα να χτυπήσουν όποια πόρτα ήθελαν (και θέλουν ακόμη, αφού η αναζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί).

Οι άλλοι υποψήφιοι και ο "σταθερός" Πασχαλακάκης

Γι’ αυτό και η ετερόκλητη σύνθεση των υποψηφίων. Για παράδειγμα, προσεγγίστηκε ο Αλφονς Αρεολά. Η Γουέστ Χαμ όμως θα εξασκήσει την option αγοράς που υπήρχε στον δανεισμό του Γάλλου από την Παρί Σ.Ζ και έτσι η προσπάθεια της Αλ Νασρ έπεσε στο κενό. Επίσης, διερευνήθηκαν οι προθέσεις του Αργεντινού της Νις, Βάλτερ Μπενίτες, ενώ στη λίστα ήταν ο διεθνής Αιγύπτιος της (αιγυπτιακής) Αλ Αχλί της Μοχάμεντ Ελ Σενάουι (παραμένει στην ομάδα του), αλλά και ο Κολομβιανός Νταβίδ Οσπίνα, το συμβόλαιο το οποίου με τη Νάπολι ολοκληρώθηκε και οδεύει προς Βιγιαρεάλ.

Ετσι, οι επιλογές της Αλ Νασρ, φαίνεται πως έχουν περιοριστεί σημαντικά αφού τη δεδομένη στιγμή από τις αρχικές, διαθέσιμος είναι μόνο ο γνωστός μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, 39χρονος Σέρβος Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αλ Φέιχα, με τη φανέλα της οποίας ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο φετινό πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Και φυσικά στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο Πασχαλάκης, η υποψηφιότητα του οποίου και παραμένει σταθερή, αλλά και με όλες τις αρνήσεις που έχουν εισπράξει οι υπεύθυνοι της Αλ Νασρ, φαίνεται πως ενισχύεται, κάτι που άλλωστε επισημαίνεται και από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στη Σαουδική Αραβία.

Μένει πλέον να δούμε αν η όλη φημολογία μετουσιωθεί σε κάτι απτό, συνυπολογίζοντας φυσικά και τις προθέσεις του ίδιου του Πασχαλάκη, αν δηλαδή αποδεχτεί μια ενδεχόμενη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία, αλλά και ότι ειδικά σε μεταγραφικές υποθέσεις που εμπλέκονται σύλλογοι της συγκεκριμένης περιοχής, τίποτα, μα τίποτα, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Ακριβώς γιατί πάντα τα χρήματα που εμπλέκονται σε κάθε μετακίνηση είναι πολλά, οι εμπλεκόμενοι αρκετοί και συνήθως με διαφορετικές προτιμήσεις και συμφέροντα…

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ