ΠΑΟΚ

Καγκάβα: "Θα αποδείξω ότι είμαι δυνατός"

Ο Σίντζι Καγκάβα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Ο Σίντζι Καγκάβα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιάπωνας μέσος του ΠΑΟΚ, Σίντζι Καγκάβα, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, τόνισε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το όνειρο του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Σίντζι Καγκάβα έδωσε μια live συνέντευξη μέσω Instagram προωθώντας το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σε αυτή την συνέντευξη του ο μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει το όνειρο του για την επιστροφή του στην Εθνικής Ιαπωνίας, τονίζοντας πάντως ότι είναι δύσκολο από την στιγμή που δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα.

Ο Ιάπωνος μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Φυσικά και η κατάσταση είναι δύσκολη αφού δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ έμεινα και αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα. Αποδέχθηκα την κατάσταση και δούλεψα. Πάντως δεν πρόκειται να παρατήσω".

"Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να αποδείξω ότι είμαι δυνατός. Πρέπει να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο. Θα συνεχίζω να το αντιμετωπίζω όλο ήρεμα και με πίστη στις δυνάμεις μου".

"Νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Δεν έχει να κάνει με τα παλαιότερα επιτεύγματα μου ή την εμπειρία μου αλλά με το τι μπορώ να προσφέρω τη δεδομένη χρονική στιγμή . Πρέπει να δείξω την ετοιμότητα μου για να επιστρέψω" δήλωσε ο Καγκάβα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ