ΠΑΟΚ

Καγκάβα: "Στόχος μου το κύπελλο και η Ευρώπη"

Ο Σίντζι Καγκάβα στο ΠΑΟΚ - Απόλλων
Ο Σίντζι Καγκάβα στο ΠΑΟΚ - Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος μέσος, Σίντζι Καγκάβα, μίλησε στην Ιαπωνία για το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην Τούμπα και την σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Σίντζι Καγκάβα, μιλώντας στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο τόνισε ότι είναι μαχητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιάπωνας μέσος:

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και στην επίθεση και στην άμυνα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Είναι από την Ουρουγουάη κι έχει το στοιχείο του μαχητή".

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και την απόσταση του από την κορυφή: "Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα πλέον, αλλά το να είμαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, τότε θα έρθουν και τα νούμερα και τα αποτελέσματα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δείξω το καλό μου πρόσωπο".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας: "Σίγουρα η Εθνική υπάρχει στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω κι εκεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ