ΠΑΟΚ

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ιάπωνα μεσοεπιθετικού, Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ιάπωνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ.

Ο Ασιάτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης (26/1), πέρασε από ιατρικά και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022.

Ο Καγκάβα γεννήθηκε στο Κόμπε και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σερέζο Οσάκα.

Το 2010 τον απέκτησε η Ντόρτμουντ και από την ομάδα της Βεστφαλίας τον αγόρασε το 2012 αντί αντί 16.000.000 ευρώ.

Επέστρεψε στην κοιλάδα του Ρουρ το 2014 αντί 8.000.000 ευρώ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας.

Η Σαραγόσα τον απέκτησε από την τουρκική ομάδα αντί 3.000.0000 ευρώ έμεινε ελεύθερος στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, που τους τελευταίους μήνες περίμενε προτάσεις κυρίως από την Ισπανία, πείστηκε από τις συζητήσεις που είχε και με τον Πάμπλο Γκαρσία ότι ο Δικέφαλος μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες του και γι' αυτό αποφάσισε να δοκιμάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα φανεί ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επανέλθει σε αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να βοηθήσει τον Δικέφαλο στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ