STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: Διπλό της Ένωσης στον Ρέντη με γκολ του Πάπα στο 90+5'

Η στιγμή του γκολ της ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 στον Ρέντη
Η στιγμή του γκολ της ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 στον Ρέντη INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 με γκολ του Πάπα στο 90+5' κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στους ερυθρόλευκους που έχασαν πέναλτι στο 92' με τον Παπακανέλο.

Η ΑΕΚ Κ19 με γκολ του Πάπα στο 90+5' κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στους ερυθρόλευκους που έχασαν πέναλτι στο 92' με τον Παπακανέλο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες και δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γεωργέα στην ποδοκνημική ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. .

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός απείλησε στο 49' με τον Προκοπίου που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιάννη Μαρίνη και στο 65' η Ένωση απείλησε με τον Μαρούτση αλλά μπλόκαρε ο Παπαδούδης.

Οι μεγάλες συγκινήσεις ήρθαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Αρχικά στο 92' Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Πατήρα, όμως Παπακανέλλος εκτέλεσε ψηλά άουτ.

Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μία υποδειγματική αντεπίθεση της ΑΕΚ κατέληξε σε ασίστ του Κυρσανίδη στον Λαέρτ Πάπα που με πλασέ σημείωσε το γκολ της νίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Κουτσογούλας (81' Φρέρης), Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Κωστούλας (81' Πρεκατές), Πατήρας, Μουζακίτης, Προκωπίου (58' Μοίρας), Παπακανέλος, Μπάκουλας (75' Πετρόπουλος).

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χατζηκυριάκος, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Λέλεκας (46' Κυρσανίδης) Πάπα, Α. Γεωργέας (75' Μούτσα) Π. Γεωργέας (31' Κοντάκης) Κοντορουχάς (83' Παπανικολόπουλος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ