STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0: Το τριφύλλι πήρε το ντέρμπι αιωνίων με την υπογραφή του γιου του Δημήτρη Ναλιτζή

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Κ17
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Κ17 PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Κ17, χάρη στο γκολ του Ναλιτζή στο έκτο λεπτό, έπειτα από υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Νότα.

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπι αιωνίων στην Κ17, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0, χάρη στο γκολ του Ναλιτζή, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ναλιτζή, στο έκτο λεπτό, με τους πράσινους να διατηρούν μέχρι το τέλος το προβάδισμά τους.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, με τους παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη, να προσπαθούν να πιέσουν προς το τέλος, δίχως φυσικά να πετύχουν κάποιο γκολ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ΑΕΚ που έχει 16, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 13.

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76’ Μουζακίτης), Φανάρας (60’ Κακακιός), Πρεκατές (60’ Αλαφάκης), Μοίρας (76’ Μαυρόπουλος), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44’ Δρόσος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ