ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Σέβομαι τον Άρη, αλλά θα βασιστούμε στην ποιότητά μας και θα παλέψουμε"

Ο Ίλια Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Ο Ίλια Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League EUROKINISSI

Ο Ίλια Ίβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παλέψει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα playoffs του Europa Conference League κόντρα στον Άρη, εξηγώντας ότι η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος την Πέμπτη (11/8, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Κλ. Βικελίδης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην προσπάθειά του να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και να φτάσει στην πρόκριση του Europa Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ίλια Ίβιτς τόνισε πως η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και θα παλέψει για να "σφραγίσει" το εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Για την προσέγγιση της Μακάμπι: "Ήρθαμε για να παίξουμε φυσιολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ήρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε για τη νίκη".

Για την προετοιμασία: "Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασαν έναν χρόνο στον Άρη και επτά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυνατά και σκληρά παιχνίδια. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στη Μακάμπι και αν σκέφτεται να πάει σε αλλαγή τακτικής: "Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όλα είναι πιθανά. Δουλέψαμε διαφορετικά συστήματα. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να τον έχουμε διαθέσιμο. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε".

Ο αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σεράν Γέινι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη στο Conference League
Ο αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σεράν Γέινι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη στο Conference League EUROKINISSI


Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός της Μακάμπι, Σεράν Γέινι:

Για το παιχνίδι:χουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, γνωρίζουμε πως με γεμάτο γήπεδο παίρνει ώθηση ο Άρης γι' αυτό περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: "Στο γήπεδο. Δεν μπορώ να σας πω τι να περιμένετε. Ξέρουμε πως ο Άρης θα πολεμήσει. Ξέρουμε τι δυναμική έχει ο Άρης, ξέρουμε τι να περιμένουμε, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ