SERIE A

Ξανά τέταρτη η Μίλαν, ξανά γκολ ο Πιάτεκ

AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Με τον Κρίστοφ Πιάτεκ να βρίσκει δίχτυα για τρίτο διαδοχικό ματς, η Μίλαν ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κάλιαρι στο "Σαν Σίρο" (3-0) και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ρόμα, Αταλάντα και Λάτσιο συνέχισαν με νίκες στην 23η αγωνιστική, όμως ο τελευταίος λόγος άνηκε στην Μίλαν η οποία επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας της Κάλιαρι στο τελευταίο χρονικά ματς και επέστρεψε στην 4η θέση, που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

Οι "ροσονέρι" πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 13' με το αυτογκόλ του Τσεπιτέλι και στο 22' έβαλαν βάσεις για το τρίποντο, με τον Λουκάς Πακέτα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ιταλία με τη ροσονέρα φανέλα αξιοποιώντας ασίστ του Καλάμπρια.

Οι αποκρούσεις του Ντοναρούμα και το δοκάρι στέρησαν από τον Ζοάο Πέδρο την ευκαιρία να σκοράρει για την Κάλιαρι και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, ενώ στο 63' διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 από το νέο αγαπημένο παιδί της εξέδρας των Μιλανέζων, τον Κρίστοφ Πιάτεκ.

Ο Πολωνός στράικερ σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική για να φτάσει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα (13 με την Τζένοα - 2 με την Μίλαν), ενώ συνολικά μετράει 4 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια του με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (66' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Πακέτα, Σούσο, Πιάτεκ (65' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77' Μπορίνι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σρνα, Πιζακάνε, Τσεπιτέλι, Πελεγκρίνι, Φαράγκο, Ιονίτα (76' Ντεσπόντοφ), Μπαρέλα, Παντοΐν (68' Ντεϊόλα), Πέδρο (80' Μπράνταριτς), Παβολέτι

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Λάτσιο - Έμπολι 1-0 (42' Καϊσέδο)

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Κιέβο - Ρόμα 0-3 (9' Ελ Σααραουί, 18' Τζέκο, 51' Κολάροφ)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0

Πάρμα - Ίντερ 0-1 (79' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Τζένοα 1-1 (17' Ντέστρο / 33' Λεράγκερ)

Αταλάντα - ΣΠΑΛ 2-1 (57' Ίλιτσιτς, 79' Σαπάτα / 8' Πετάνια)

Τορίνο - Ουντινέζε 1-0 (31' Άινα)

Σαμπντόρια - Φροζινόνε 0-1 (25' Τσοφάνι)

Σασουόλο - Γιουβέντους 0-3 (23' Κεντίρα, 70' Ρονάλντο, 86' Τζαν)

Μίλαν - Κάλιαρι 3-0 (13' αυτ. Τσεπιτέλι, 22' Πακετά, 62' Πιάτεκ)

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ