ΠΑΟΚ

Ιταλικά ΜΜΕ: "Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για Σβιντέρσκι και Μπολόνια"

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι EUROKINISSI SPORTS

Για προβάδισμα της Μπολόνια στη διεκδίκηση του Κάρολ Σβιντέρσκι κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ιταλία και τονίζουν ότι η πρόθεση των ροσομπλού είναι να τον αποκτήσουν δανεικό. Δεν μπορεί να δώσει επτά εκατομμύρια η Ουνιόν Βερολίνου.

Το όνομα του Σβιντέρσκι πρωταγωνιστεί και την Τετάρτη (20/1) στην ειδησεογραφία της Μπολόνια. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά των Ιταλών οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Μπολόνια επιθυμεί να αποκτήσει τον Πολωνό δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του και ο ΠΑΟΚ θέλει προσπαθεί να ολοκληρώσει εδώ και τώρα τη μεταγραφή του. Οι Ιταλοί για την τελευταία περίπτωση προτείνουν αγορά με 2 εκατομμύρια και μπόνους κάτι που μοιάζει να είναι μακριά από τα όρια που θέτουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου.

Στην Ιταλία πάντως δεν ανησυχούν για την εμπλοκή και άλλων ομάδων στη διεκδίκηση του Κάρολο Σβιντέρσκι καθώς όπως λένε ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να μετακομίσει στη Serie A, εφόσον τα βρουν ΠΑΟΚ και Μπολόνια.

Το σίγουρο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και οριστικές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πολωνική σελίδα, Bia, εκτός της Μπολόνια και η Ουνιόν Βερολίνου έχει κάνει πρόταση - ύψους τριών εκατομμυρίων - στον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Το γερμανικό περιοδικό Bild υποστηρίζει ότι οι Βερολινέζοι ενδιαφέρονται, όμως δεν μπορούν να πληρώσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Δικέφαλος. Επομένως, οι Ιταλοί έχουν το προβάδισμα, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ