ΠΑΟΚ

Ιταλικά ΜΜΕ: "Η Μπολόνια δίνει 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους για Σβιντέρσκι"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι EUROKINISSI SPORTS

Διαφορετικές είναι οι πληροφορίες που προκύπτουν από την Ιταλία σχετικά με την πρόταση της Μπολόνια στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι σε σχέση με τα ποσά που γράφονται στην Πολωνία.

Στην Πολωνία θεωρούν λίγο πολύ δεδομένο ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι φεύγει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Μπολόνια που εκτιμούν ότι προσφέρει μέχρι και 6 εκατομμύρια για την απόκτηση του. Στην Ιταλία μιλούν πάντως για επαφές που δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και παρουσιάζουν διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

"Η Μπολόνια στοχεύει στην απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, που έχει σκοράρει 7 γκολ σε 15 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει, αλλά χωρίς για την ώρα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις το κλίμα φαίνεται να είναι θετικό" αναφέρει δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα των "ροσομπλού"

"Το πρώτο όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς της είναι ο Σβιντέρσκι, ο 23χρονος Πολωνός ο οποίος μετά από μια σύντομη καριέρα στην πατρίδα του έπεισε τον ΠΑΟΚ να τον πάρει στην Ελλάδα. Το κόστος για να έρθει στην Μπολόνια δεν είναι υπερβολικό. Στην πραγματικότητα θα απαιτηθούν 3 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους. Οι ροσομπλού αναζητούν έναν παίκτη με μελλοντική προοπτική στην ομάδα και ο Πολωνός έχει το ιδανικό προφίλ κρίνοντας από την ηλικία του. Θα έχει μάλιστα και την άνεση χρόνου για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ιταλικού πρωταθλήματος" συμπληρώνει το δημοσίευμα και καταλήγει με αναφορές στην καριέρα του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά σε Ιταλία και Πολωνία την ώρα που από το Δικέφαλο δεν προκύπτει, τουλάχιστον για την ώρα, κάτι σχετικά με την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων που υπάρχουν εδώ και μερικές ημέρες με την Μπολόνια για τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ