EURO 2020

Ιταλία: Ατυχία για τον Σένσι που χάνει το EURO 2020, στη θέση του ο Πεσίνα

Ο Σένσι σκοράρει στην αναμέτρηση της Ιταλίας κόντρα στη Λιθουανία
Ο Σένσι σκοράρει στην αναμέτρηση της Ιταλίας κόντρα στη Λιθουανία © 2021 MINDAUGAS KULBIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Σένσι στάθηκε άτυχος, αφού αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης (4/6) και έτσι δεν θα συμμετάσχει στο EURO 2020. Τη θέση του πήρε ο Ματέο Πεσίνα.

Ένα απρόοπτο προέκυψε για την Ιταλία στην προετοιμασία της για το EURO 2020. Συγκεκριμένα, ο Στέφανο Σένσι, αποκόμισε πρόβλημα στον προσαγωγό στην προπόνηση της Παρασκευής (3/6) για το φιλικό κόντρα στην Τσεχία (4/6).

Έτσι, ο 25χρονος μέσος της Ίντερ δεν θα είναι διαθέσιμος για τις επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει την έναρξη του EURO. Ο Μαντσίνι αποφάσισε, λοιπόν, να τον κόψει απ' την αποστολή και να τον αντικαταστήσει με τον Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα.

Ο 24χρονος επιθετικός μέσος αγωνίστηκε φέτος με τους "μπεργκαμάσκι" σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Παρασκευή 11 Ιουνίου την Τουρκία στο εναρκτήριο παιχνίδι, ενώ στον όμιλος της έχει επίσης Ελβετία και Ουαλία.

Η αποστολή της εθνικής Ιταλίας διαμορφώνεται ως εξής

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

21 Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), 26 Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), 1 Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

15 Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), 23 Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), 19 Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), 3 Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), 2 Τζιοβάνι ντι Λορέντζο (Νάπολι), 13 Έμερσον (Τσέλσι), 24 Αλεσάντρο Φλορέντζι (Παρί), 4 Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), 25 Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα)

ΜΕΣΟΙ

18 Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), 16 Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), 8 Ζορζίνιο (Τσέλσι), 5 Μανουέλ Λοκατέλι (Σασουόλο), 7 Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), 6 Μάρκο Βεράτι (Παρί)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

9 Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), 11 Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), 20 Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), 14 Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), 17 Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), 10 Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), 22 Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο)

TAGS EURO 2020 ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ