ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Ιστορικός Σουάρες: Μετά από τα γκολ, πρώτος και σε ασίστ στην εθνική Ουρουγουάης

Ιστορικός Σουάρες: Μετά από τα γκολ, πρώτος και σε ασίστ στην εθνική Ουρουγουάης
@2022 POOL VIA AP IMAGES

Η Ουρουγουάη κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση του Καναδά στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης, με τον Λουίς Σουάρες να σερβίρει γκολ στον Ντάργουιν Νούνιες και να γίνεται ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της σελέστε.

Η Ουρουγουάη και ο Καναδάς θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα δηλώσουν "παρών" στα γήπεδα του Κατάρ για το επικείμενο Μουντιάλ και στο πλαίσιο διασταύρωσαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στην Μπρατισλάβα.

Νικητές σε αυτό το μπρα ντε φερ αναδείχτηκαν οι Νοτιοαμερικανοί, με την "σελέστε" να ανοίγει το σκορ στο 6' με τον Ντε Λα Κρους και να τον κλείνει στο 33', με τον Ντάργουιν Νούνιες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λουίς Σουάρες από τα δεξιά.

Η συγκεκριμένη ασίστ που έβγαλε προς τον στράικερ της Λίβερπουλ ήταν συλλεκτική για τον Σουάρες, με τον άλλοτε παίκτη των Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να φτάνει τις 38 και να ανεβαίνει στην κορυφή της σχετικής λίστας με τη φανέλα με το εθνόσημο, έχοντας επίσης να καμαρώνει και για την πρωτιά του στους σκόρερ (68 γκολ).

Τα highlights της αναμέτρησης:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ