EURO 2020

Ισπανία: Ο Μπουσκέτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από την αναμέτρηση με την Ιταλία
Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από την αναμέτρηση με την Ιταλία © 2021 LAURENCE GRIFFITHS / POOL GETTY / AP IMAGES

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς σε δηλώσεις αμέσως μετά την ήττα της Ισπανίας στον ημιτελικό του Euro 2020 από την Ιταλία, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Η Ισπανία ηττήθηκε από την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του Euro 2020, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να περιμένει τον νικητή του σημερινού (07/07, 22:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) ημιτελικού ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία στο Γουέμπλεϊ, από τον οποίο θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ένας από τους πιο παλιούς της εθνικής Ισπανίας, ο Σέρτζιο Μπουσκέτς, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον αλλά και ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει γι' αυτό.

Συγκεκριμένα ο Σέρτζιο Μπουσκέτς ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το μέλλον του: "Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι η ώρα να σκεφτώ για μένα. Είναι η ώρα να είμαι λυπημένος και περήφανος για την ομάδα. Το μέλλον της ομάδας αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία και δεν έχει σημασία αν είμαι εδώ ή όχι".

Για το παιχνίδι αλλά και το μέλλον της εθνικής ανέφερε μεταξύ άλλων: "Παίξαμε καλύτερα από την Ιταλία. Παίξαμε με την μπάλα, αλλά είναι μια καλή ομάδα. Αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν ανώτεροι. Ήταν ντροπιαστικό αυτό που συνέβη στα πέναλτι. Συνεχίζουμε".

"Έχει μείνει ενάμιση χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι ο σωστός τρόπος (που πρέπει να συνεχίσουμε). Η φετινή πορεία στο Euro θα μας βοηθήσει να έχουμε μια σημαντική εμπειρία σε ένα τουρνουά επιπέδου σαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχει μια θαυμάσια ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ