ΚΟΣΜΟΣ

Ισοπαλία-μαχαιριά για την Κοπεγχάγη στη μάχη του τίτλου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 GIANNIS PAPANIKOS/AP IMAGES

Η Κοπεγχάγη είδε την Άαρχους να την ισοφαρίζει στο φινάλε των καθυστερήσεων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας και βλέπει σιγά σιγά τον τίτλο να ξεγλιστράει από τα χέρια της, μένοντας στο -4 από την Μίντιλαντ με ματς περισσότερο.

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άφησε το απόγευμα της Κυριακής (21/11) η Κοπεγχάγη. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League έμεινε στο 1-1 μέσα στο σπίτι της απέναντι στην Άαρχους για την 16η αγωνιστική και είδε την πρωτοπόρο Μίντιλαντ να παραμένει τέσσερις πόντους μακριά της και με ματς λιγότερο.

Ο τρόπος μάλιστα που χάθηκε το τρίποντο είναι εξίσου σοκαριστικός για την ομάδα του Ζέκα (τραυματίας, νοκ-άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν). Και αυτό γιατί πήραν το προβάδισμα με τον Λεράγκερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου αλλά πληρώθηκαν με το ίδιο νόμισμα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Μόρτενσεν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ