ΠΑΟΚ

Με όνειρα στον ΠΑΟΚ Β' ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο: "Δεν μου αρέσει να χάνω"

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / PAOK FC / YOU _ TUBE

Ο 22χρονος μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τους στόχους του στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο τον νεαρό χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι για να ενισχύσει την προσπάθεια της Β΄ομάδας του Δικεφάλου στη Super League 2.

"Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ήρθε στον Δικέφαλο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας του. Μετράει μάλιστα ήδη τρεις συμμετοχές.

Πρόκειται για έναν γρήγορο και ταχυδυναμικό αμυντικό χαφ, που δείχνει ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ διαθέτει πλουραλισμό επιλογών στο παιχνίδι του. Είναι δυνατός, αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός και δείχνει πως το μέλλον το ανήκει" αναφέρει η σχετική δημοσίευση του Δικεφάλου.

"Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι εδώ και έχω υψηλούς στόχους να πετύχω. Πιστεύω πως με την ποιότητα που έχω θα μπορούσε να βοηθήσω σημαντικά την ομάδα.

Σκοπός μου είναι να κερδίζω και μόνο να κερδίζω. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαι ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Έχω έρθει στην ομάδα με σκοπό να κυνηγήσω τους στόχους μου και να παλέψω για αυτούς.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και το όνειρο μου να γίνει αληθινό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δείτε πολλά γκολ από μένα. Εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να προσφέρω χαρά και να βοηθήσω την ομάδα" είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός μέσος.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ