BUNDESLIGA

Ίσκο: Η Ουνιόν ακύρωσε τη μεταγραφή με περίεργη ανακοίνωση

Ο Ίσκο της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεγανές για τη φάση των 16 του Copa del Rey 2018-2019 στο "Μπουτάρκε", Λεγανές | Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019
Ο Ίσκο της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεγανές για τη φάση των 16 του Copa del Rey 2018-2019 στο "Μπουτάρκε", Λεγανές | Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 © 2023/VALENTINA ANGELA/AP IMAGES

Ο Ίσκο ετοιμαζόταν να γίνει παίκτης της Ουνιόν υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών, όμως η μεταγραφή "ναυάγησε" με τους Γερμανούς να προχωρούν σε μία περίεργη ανακοίνωση.

Η πτωτική πορεία της καριέρας του Ίσκο θα συνεχιστεί ύστερα από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στην Ουνιόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε δώσει τα χέρια και ετοιμαζόταν να αφήσει την Ισπανία και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βερολίνου, όμως η μετακίνηση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το μεσημέρι της Τρίτης κυκλοφόρησαν φήμες που αφορούσαν τις ιατρικές εξετάσεις, όπου φέρεται να εμφανίστηκε εμπλοκή. Κατόπιν, το περιβάλλον του παίκτη γνωστοποίησε ότι η αρχική συμφωνία έχει αλλάξει κι έτσι η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο ίδιος ο σύλλογος, που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Θέλαμε να έχουμε τον Ίσκο στο Βερολίνο, όμως έχουμε και τα όριά μας. Αυτά ξεπεράστηκαν σήμερα, παρά την προηγούμενη συμφωνία μας, γι' αυτό δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή"

Ο Ίσκο υπέγραψε για δύο χρόνια στη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από εννέα χρόνια στη Ρεάλ. Στις 22 Δεκεμβρίου έμεινε ελεύθερος, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να δηλώνει ότι δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες.

TAGS BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ