REX TIPS

Ήρθε η ώρα του Κέιν

Ήρθε η ώρα του Κέιν
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς της Τρίτης (22/6) στο Euro.

Γεια είμαι ο Rex και κάτι μου λέει πως σήμερα είναι η ημέρα του Χάρι Κέιν. Το ένστικτό μου είναι συνήθως αλάνθαστο, αλλά δεν βασίζομαι μόνο εκεί, υπάρχει μία ολόκληρή λογική από πίσω. Μία ποδοσφαιρική λογική που με οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Χάρι Κέιν, αυτός ο παικταράς που πολύς κόσμος έχει στηρίξει για να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ακόμη δεν έχει βρει εκτέλεση, σήμερα θα πάρει μπρος.

Ο Χάρι Κέιν, στα δύο πρώτα παιχνίδια, ακολουθώντας την φιλοσοφία Μουρίνιο, έπαιζε διαρκώς έξω από την περιοχή. Κινούταν σε μέτρα κεντρικού χαφ, εδώ όμως έχουμε τουρνουά Εθνικών ομάδων. Αν εξαιρέσουμε την Εθνική Γερμανίας, οι στόπερ, κινούνται σε πολύ πιο χαμηλά μέτρα. Βλέπετε που το έχω φθάσει το πράγμα ε; Τίποτα δεν μου ξεφεύγει. Για να επανέλθω, παίζοντας τόσο χαμηλά και έχοντας μπροστά του τους αντίπαλους κεντρικούς χαφ και όχι τα αντίπαλα στόπερ, είναι αδύνατον για τον ίδιο να απειλήσει. Τον έβλεπα με την Σκωτία να κινείται τόσο μακριά από την εστία και ξεσήκωσα όλη την γειτονιά με το γάβγισμά μου, για να πάει ο Κέιν πιο μπροστά.

Με αυτήν την λογική, η Αγγλία έχει βάλει μόλις ένα τέρμα σε δύο παιχνίδια, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει λογαριασμό και στο παιχνίδι με την Τσεχία έγινε αλλαγή, με το σκορ στο 0-0. Δηλαδή οι Άγγλοι ήθελαν γκολ και ο Σάουθγκέιτ, βλέποντας τον τρόπο που παίζει ο Κέιν, προτίμησε να συνεχίσει χωρίς αυτόν την προσπάθεια.

Το σχέδιο για να μπει ο Κέιν στην περιοχή

Ο Σάουθγκειτ, προκειμένου να φέρει στην περιοχή τον Κέιν, δουλεύει σχέδιο για να γεμίσει τον συγκεκριμένο χώρο με δημιουργικούς χαφ. Ετοιμάζει για την βασική ενδεκάδα τον Γκρίλις προκειμένου ο Κέιν, επιτέλους να "μπαστακωθεί" μέσα στην περιοχή.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη ανάγκη, να φέρουν τον Κέιν σε θέση εκτέλεσης. Οι Τσέχοι δέχτηκαν ένα σωρό ευκαιρίες από τους Σκωτσέζους, μέχρι και ο ακούνητος Πέτκοβιτς, που χρησιμοποίησε ο Ντάλιτς βρήκε τελική, είναι αδύνατον να μην έρθει σε θέση εκτέλεσης ο Κέιν, αν παίξει στον φυσικό του χώρο.

Το να σκοράρει ο Κέιν, δίνεται σε απόδοση 2,37 στη Stoiximan ενώ σε απόδοση 4,75 δίνεται το να πετύχει το πρώτο τέρμα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ