ΙΣΠΑΝΙΑ

Ιραόλα: "Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη"

Ο Ιραόλα
Ο Ιραόλα 2018 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Άντονι Ιραόλα, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Σεβίλλη.

Για τελευταία φορά κάθισε στον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάνο ο Αντονί Ιραόλα, ο οποίος ακούγεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού και είναι στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν για την τεχνική ηγεσία.

Μετά την ήττα από τη Μαγιόρκα με 3-0, ο 40χρονος προπονητής δεν ήθελε να πει πολλά για το μέλλον του επόμενο σταθμό του, αλλάξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Σεβίλλη για τη θέση του Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ.

"Εκπλήσσομαι με το πώς δουλεύετε, ειδικά αυτή τη χρονιά. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη, δεν ξέρω κανέναν από την αθλητική διεύθυνση της ομάδας, ειλικρινά.

Φτάνεις σε ένα σημείο που λες, εντάξει αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορώ να κοουτσάρω μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, εκτιμούν ότι μπορώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και στη Σεβίλλη θα σκέφτονται πώς προέκυψε όλο αυτό", τόνισε ο Ιραόλα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΣΕΒΙΛΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ