ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Η ισπανική Έρκουλες κάλεσε τον "γηραιό" στην Ισπανία για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας INTIME

Ο Ηρακλής δέχθηκε κάλεσμα από την ισπανική Έρκουλες να ταξιδέψει στο Αλικάντε για να συμμετάσχει στις εορταστικές της εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Ο Ηρακλής δέχθηκε κάλεσμα από τον Ηρακλή του Αλικάντε (Έρκουλες), προκειμένου να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ισπανών (αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας) για τη συμπλήρωση 100 χρόνων.

Μάλιστα όπως επισημαίνει ο "γηραιός" στην ενημέρωσή του υπάρχει η σκέψη να καλέσουν και την ολλανδική Χέρακλες, αλλά και τον Ηρακλή της Φινλανδίας.

"Πρόσκληση από τον Ηρακλή Αλικάντε (Χέρκουλες)προκειμένου ο Ηρακλής να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής ομάδας κατέφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Στόχος αποτελεί να υπάρξει αδελφοποίηση των δυο ομάδων και παράλληλα να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα όπως: Φιλικές αναμετρήσεις, συνεργασία στις ακαδημίες κ.α.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων προκειμένου να οριοθετήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας. Υπάρχει η σκέψη αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής όπως η Χέρακλες στην Ολλανδία, JS Hercules στην Φινλανδία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις", ανέφερε ο Ηρακλής στην ανάρτησή του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ