STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν αήττητοι οι Ηπειρώτες

Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα
Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ιωνικός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε και το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0 για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως οι Ηπειρώτες άντεξαν και απέδρασαν απ' τη Νεάπολη κρατώντας γι' ακόμη μία φορά το μηδέν.

Το αποτέλεσμα βόλεψε και τους δύο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους επτά βαθμούς με αυτό το 0-0 παραμένοντας αήττητοι μετά από τρία ματς. Απ' την άλλη, ο Ιωνικός έχει πλέον τέσσερις πόντους, ενώ όλους τους έχει κερδίσει στην έδρα του.

Πρωτοβουλία του Ιωνικού και τρεις σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος

Ο Ιωνικός ήταν εκείνος που πήρε στα πρώτα λεπτά τα "ηνία" της αναμέτρησης έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κρατούσε μπάλα και προσπαθούσε να κυκλοφορήσει, ώστε να δημιουργήσει συνθήκες μπροστά απ' την εστία του ΠΑΣ. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να απειλήσουν. Τον "χορό" των μεγάλων ευκαιριών άνοιξε ο ΠΑΣ.

Στο 38ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ απ' τον Γκαρντάφσκι, ο Κάργας σηκώθηκε, δεν έπιασε γεμάτη την κεφαλιά. Η μπάλα έφτασε στον Εραμούσπε στη μικρή περιοχή και από κοντά την έστειλε άουτ. Ο Ιωνικός απάντησε στο 42ο λεπτό. Ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά στα όρια της μικρής περιοχής έπειτα απ' τη σέντρα απ' τα αριστερά του Ματσούκα, όμως ήταν άστοχος.

Λίγο πριν απ' το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ απ' τα δεξιά, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε κατεύθυνση στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Χωρίς σκορ ούτε στο δεύτερο μέρος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τις αλλαγές του Μεταξά στον άξονα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Στο 51' ο Ιωνικός ήταν εκείνος όμως που απείλησε ξανά με προσπάθεια του Άοσμαν, έπειτα από σέντρα του Βαλεριένου, να περνάει άουτ. Ο ΠΑΣ είχε καλή στιγμή στο 57'. Ο Μιλιντσεάνου μοίρασε την μπάλα στον Πίρσμαν, πλάσαρε στην περιοχή, ο Χουτεσιώτης προσπάθησε να μπλοκάρει, ο Περέα επιχείρησε να "χωθεί" στη φάση, όμως έκανε το φάουλ στον κίπερ του ΠΑΣ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 67ο λεπτό ο Ιωνικός έχασε νέα καλή ευκαιρία .Ο Ντάλσιο μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λοντίγκιν, όμως πλάσαρε άουτ από δύσκολη γωνία. Οι φάσεις ήταν λιγοστές στη συνέχεια της αναμέτρησης. Ο Μάναλης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε μία ξεκάθαρη επιθυμία του Σπανού για το γκολ. Όμως στην πραγματικότητα καμία απ' τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε, η ισοπαλία βόλεψε και έμεινε το 0-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ