ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός μεταγραφές: Ο Άοσμαν επέστρεψε στη Νίκαια

Ο Αίας Άοσμαν είναι ο ηγέτης του Ιωνικού
Ο Αίας Άοσμαν είναι ο ηγέτης του Ιωνικού EUROKINISSI

Ο Αίας Άοσμαν επέστρεψε και τυπικά στον Ιωνικό, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την του για άλλον ένα χρόνο.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Αίας Άοσμαν. Ο Σύριος μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα της Νίκαιας συμβόλαιο για έναν χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι είχε ανακοινωθεί από την Ντεμιρσπόρ, όμως γύρισε στη Super League και την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αίας Άοσμαν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Αίας ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα μας. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ο Σύριος μεσοεπιθετικός έδειξε την επιθυμία του και το δέσιμό του με τον Ιωνικό, επιστρέφοντας τελικά στην ομάδα μας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών και η κοινή πορεία, συνδυάστηκε με επιτυχίες. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στην κατηγορία όπου ανήκει τερμάτισε στην 7η θέση και έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Σε αυτή την εξαιρετική σεζόν, ο Αίας Άοσμαν ήταν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία.

Κατέγραψε 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ, προσφέροντας πολλά highlights μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, είχαν και ως αποτέλεσμα να ανακυρηχθεί ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν στην Super League!

Αίας Άοσμαν, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία!".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ