ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Με Λοβέρα και Φαντιγκά κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαντιγκά | 29 Αυγούστου 2022
Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαντιγκά | 29 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Σπανό να έχει στην αποστολή τους Λοβέρα και Φαντιγκά.

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το Σάββατο (3/9, 19:00 COSMOTE SPORT1, LIVE στο SPORT24) για την 3η αγωνιστική της Super League με την ομάδα της Νίκαιας να ολοκληρώνει την προετοιμασία της την Παρασκευή το βράδυ.

Εν συνεχεία ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Λοβέρα όσο και ο Φαντιγκά που ενσωματώθηκε πριν από λίγες μέρες στον Ιωνικό.

Ο Σπανός πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και τελευταία στιγμή θα κόψει έναν εξ αυτών. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας (03/09, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Λευτέρης Χουτεσιώτης, Αρμάντο Περλέσι, Κώστας Τσιριγώτης, Φαμπιάν Αντούνες, Ρέτζι Οφόσου, Ζινεντίν Μασάς, Νίκος Ιωαννίδης, Χαβιέ Μεντόσα, Σωτήρης Κοκκίνης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Μύγας, Αλεξίς Ρομαό, Φεντερίκο Μίλο, Μάξι Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Αίας Άοσμαν, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Χρήστος Ελευθεριάδης, Βασίλης Μάντζης".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ