ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Δύο παίκτες θετικοί σε κορονοϊό, με Πλατέλλα και Άοσμαν η αποστολή

Ο Δημήτρης Σπανός
Ο Δημήτρης Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι δύο παίκτες νόσησαν με κορονοϊό και τέθηκαν σε καραντίνα. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας στην αποστολή για πρώτη φορά, επέστρεψε ο Άιας Άοσμαν.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι δύο ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό στους πιο πρόσφατους ελέγχους και βρίσκονται ήδη σε καραντίνα.

"Τα αποτελέσματα του χθεσινού μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού έδειξαν πως υπάρχουν δύο θετικά τεστ στην ομάδα μας. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε απομόνωση και ακολουθούν, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο", αναφέρει η ανακοίνωση των Νικαιωτών.

Με Πλατέλλα και Άοσμαν η αποστολή

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σπανός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από μισή σεζόν. Ο Άιας Άοσμαν επέστρεψε απ' την εθνική Συρίας και τέθηκε επίσης στη διάθεση του τεχνικού του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (29/1, 17:15, Cosmote Sports 2HD, live από το SPORT24).

Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Αλεξίς Ρομαό, Τουράμ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ρικάρντο Βαλέντε και Γιώργος Χριστοδουλής.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ