ΕΛΛΑΔΑ

Ιωνικός - Ατρόμητος 2-2: Ισόπαλο το φιλικό των τριών αποβολών και των εντάσεων

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ιωνικό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ιωνικό EUROKINISSI SPORTS

Ιωνικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα χορταστικό φιλικό στη Νίκαια, το οποίο είχε αρκετές εντάσεις και τρεις αποβολές. Τον Χατζησαΐα και Ρομαό στην ίδια φάση και του team manager των Περιστεριωτών, Νίκου Λαζαρίδη στο δεύτερο μέρος.

Ισόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιωνικό και Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις στιγμές έντασης ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Στο 26' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής των Ρομαό και Χατζησαΐα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια έντονη λογομαχία, με τους ποδοσφαιριστές να συγκρατούν τους δύο παίκτες, ωστόσο δεν γλίτωσαν την αποβολή. Στο δεύτερο μέρος (77') μια νέα ένταση πυροδότησε αντιδράσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Στις συγκρούσεις που έγιναν, ο team manager των Περιστεριωτών, Νίκος Λαζαρίδης, χτύπησε τον Πογοσιάν και αποβλήθηκε.

Ο Ιωνικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 7'. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μεντόσα από τα δεξιά και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Αντούνες, ο Ιωαννίδης από κοντά με προβολή έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς στο πρώτο μέρος. Αρχικά ο Κλωναρίδης στο 35' με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και πέντε λεπτά μετά ο Σουάρεθ ξανά με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ο Ιωνικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εξαιρετικό σουτ του Μίλο στο 73'.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ