STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Το ήθελαν περισσότερο και το πήραν οι γηπεδούχοι

Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Αστέρα
Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Ιωνικός ήθελε περισσότερο το τρίποντο και επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέαπολη και με τη νίκη αυτή προσπέρασε τον Λεβαδειακό στη μάχη των playouts και έμεινε "ζωντανός" στη μάχη της παραμονής.

Ο Ιωνικός μπήκε στην αναμέτρηση της Νεάπολης με αντίπαλο τον Αστέρα γνωρίζοντας πως ήθελε μόνο τη νίκη τόσο για να προσπεράσει τον Λεβαδειακό όσο και να διατηρηθεί κοντά στη Λαμία που λίγες ώρες νωρίτερα είχε κερδίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το "θέλω" των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου υπερίσχυσε και έτσι ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1-0 επί των Αρκάδων και ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη των playouts και έμεινε "ζωντανός" στη μάχη της παραμονής.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες και το οποίο κρίθηκε με ένα αυτογκόλ από τον Καρμόνα στο 10' της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν περισσότερες ευκαιρίες, είχαν την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο ενώ από την πλευρά του ο Αστέρας ουσιαστικά απείλησε μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα χωρίς όμως να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις ευκαιρίες που έφτιαξε με τους Μπαράλες και Ιγκλέσιας.

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Το ήθελαν περισσότερο και το πήραν οι γηπεδούχοι

Ο Ιωνικός μπήκε με το "πρέπει" της νίκης στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πάρει προβάδισμα από νωρίς στο σκορ. Στο 5' και μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Σεμπά πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα προς τον Τσιγκρίνσκι με τον Τασουλή να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή πριν ο Ουκρανός την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 8' ο Μασάς έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Σεμπά με τον πρώτο να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Τσιφτσή.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Ιωνικό όταν ο Σεμπά έδωσε στον Μύγα αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Μασάς και ο Καρμόνα στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που συνέχισε να απειλεί και στο 29' ο Μάντζης έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον γκολκίπερ των Αρκάδων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ στο 47' αλλά η προσπάθεια του Μάντζη μπλόκαρε πάνω στα πόδια των αμυντικών του Αστέρα. Οι παίκτες του Ιωνικού έπαιξαν και με το χρόνο εν συνεχεία με τον ρυθμό να πέφτει αρκετά.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε πολλές αλλαγές με στόχο να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και είδε τον Μπαράλες στο 78' να πιάνει την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης και τον Μπαράλες στο 90+1' επίσης με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων στην τελευταία καλή φάση του ματς.

Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις του Ιωνικός - Αστέρας
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις του Ιωνικός - Αστέρας SPORT24/OPTA

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μασάς (86’ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90’ Μπουενά), Σάκιτς, Φαντινγκά (78’ Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90’ Ελευθεριάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένζα, Καστάνο (67’ Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (73΄Ιγκλέσιας), Σανταφέ (67’ Τιλίκα), Α. Ριέρα (54’ Mπαρτόλο), Σίτο (73’ Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ