ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Εργοτέλη
Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Εργοτέλη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν και την περσινή σεζόν στην ομάδα της Νίκαιας και πλέον αναμένεται να "τρέξουν" σταδιακά και το κομμάτι των ενισχύσεων.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές, κρατώντας ένα μεγάλο κομμάτι από τον περσινό κορμό που εξασφάλισε την άνοδο στη Super League Interwetten.

Συγκεκριμένα ανανέωσε τα συμβόλαια των Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, Νίκου Μουστάκη, Κώστα Τσιριγώτη, Σπύρου Φουρλάνου, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργου Μάναλη. Μέχρι στιγμής οι Νικαιώτες έχουν προχωρήσει σε μια μεταγραφή (Βαλεριάνος), ενώ έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Σπανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Νίκο Μουστάκη, Κώστα Τσιριγώτη, Σπύρο Φουρλάνο, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργο Μάναλη.

Ευχές για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021/2022, που βρίσκει την ομάδα μας στην Super League".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ