ΑΕΚ

Ιωαννίδης: "Με τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ'

Ιωαννίδης: "Με τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ'
Τζόρβας, Ιωαννίδης, Μπλάνκο INTIME SPORTS

Την περίπτωση που Γιώργου Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού έχει βάλει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του.

Ο 24χρονος άσος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Κιτρινόμαυρη", επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κάναν λόγο για ενδιαφέρον του δικεφάλου.

Ο διεθνής αμυντικός με 17 εμφανίσεις στους πράσινους τα προηγούμενα δύο χρόνια, θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάει κάπου που να αγωνίζεται και η περίπτωση της ΑΕΚ είναι αρκετά ελκυστική για αυτόν.

"Θετική προοπτική η ΑΕΚ για μένα"

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή δήλωσε: "Πράγματι, ο μάνατζέρ μου είχε προ ημερών συνάντηση με τον κ.Τσιάρτα. Εκείνος μου μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο και με τιμά". Για να προσθέσει:

"Βλέπω θετικά την προοπτική της ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα και οι άνθρωποι της κάνουν μία αξιόλογη προσπάθεια. Έχω στα χέρια μου προτάσεις και θα αποφασίσω τις επόμενες ημέρες. Θέλω να πάω κάπου όπου θα παίζω".

Διαβάστε εδώ τις αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστα Παπαδημητρίου, στο Sport24.gr για τη νέα κόντρα που φαίνεται να ξεσπά στην κιτρινόμαυρη οικογένεια ανάμεσα σε μετόχους και Θωμά Μαύρο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ