ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι: "Έκαναν πολύ μεγάλο ματς οι παίκτες μου κόντρα σε πανίσχυρη ομάδα, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι"

Ιντζάγκι: "Έκαναν πολύ μεγάλο ματς οι παίκτες μου κόντρα σε πανίσχυρη ομάδα, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι"
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε υπερήφανος για την εμφάνιση της Ίντερ στον τελικό του Champions League και τόνισε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να φτάσει ξανά μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο φετινό Champions League κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως αυτό δεν στερεί το παραμικρό από την μεγάλη προσπάθεια της Ίντερ τη φετινή σεζόν που την έφτασε να διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή το τρόπαιο.

"Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα πολύ μεγάλο ματς. Είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πάση θυσία. Πρέπει να είνα υπερήφανοι", τόνισε αρχικά στο ιταλικό Sky Sport ο Σιμόνε Ιντζάγκι, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν θα άλλαζα με κανέναν αυτούς τους παίκτες και είδατε το γιατί, ήταν τέλειοι ως ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα και δεχτήκαμε ελάχιστες φάσεις.

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε κάνει, έκανα σε όλους μία τεράστια αγκαλιά. Υπέροχοι ήταν επίσης οι οπαδοί μας".

Και κατέληξε ο προπονητής των Κυπελλούχων Ιταλίας λέγοντας: "Όλος ο κόσμος είδε ότι η Ίντερ έπαιξε ένα σοβαρό παιχνίδι: υπάρχει μεγάλη λύπη, οι παίκτες είναι λυπημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την πορεία.

Οι σέντρες; Δεν ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος, μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αγωνιστικά: στη συνέχεια, στην καλύτερη στιγμή που δημιουργήσαμε, μας έλειπε το τελείωμα.

Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε το δοκάρι και την κεφαλιά του Λουκάκου και αναρωτιέσαι πώς η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Ήθελα να παίξουμε παράταση, το αξίζαμε.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ