ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Ίντερ: Στο προπονητικό κέντρο ο Έρικσεν, ξεκινά πρόγραμμα αποκατάστασης

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα στη Serie A
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα στη Serie A © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ, "Απιάνο Τζεντίλε", όπου συναντήθηκε με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ και όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στο Μιλάνο είναι γεγονός. Ο Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία από τη Δευτέρα (2/8) βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/8) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ίντερ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ιταλικός σύλλογος μέσω των social media. Μέσω ανακοίνωσης οι "νερατζούρι" γνωστοποίησαν πως ο 29χρονος θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε στο EU20 2020, όταν και υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο ματς της Δανίας με τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, ο Έρικσεν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ίντερ αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας, που του πρότειναν οι Δανοί γιατροί στην Κοπεγχάγη, οι οποίοι είναι και εκείνοι που θα συντονίσουν επίσης, την κλινική παρακολούθηση.

Το ιατρικό τιμ της Ίντερ φυσικά θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του διεθνή μέσου, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για την εξέλιξη της υγείας του 29χρονου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ