ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Προσπαθούν να μας υπονομεύσουν"

Ο Αντόνιο Κόντε, προπονητής της Ίντερ
Ο Αντόνιο Κόντε, προπονητής της Ίντερ LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP

Ο Αντόνιο Κόντε, ενόψει του αγώνα με την Τζένοα για τη Serie A, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος με την πορεία της Ίντερ ενώ εξέφρασε και την άποψή του ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την ομάδα.

Η 'Ιντερ, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Champions League με ισοπαλία απέναντι στη Γκλάντμπαχ (21/10, 2-2) βάζοντας τον πρώτο της βαθμό στο σακούλι, αντιμετωπίζει αύριο για την 5η αγωνιστική της Serie A την Τζένοα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της στο ντέρμπι του Μιλάνου με 1-2 (17/10) και την ισοπαλία με τη Λάτσιο (4/10, 1-1).

Ο Ιταλός τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης στην Γένοβα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ικανοποιητική πορεία της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα εκτός συλλόγου και κάποιοι επιθυμούν το κακό των νερατζούρι:

"Κανείς δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω μας, είμαι χαρούμενος για την πορεία που έχουμε ακολουθήσει. Δεν ανησυχώ, έχουμε κάνει μια σωστή πορεία, που κάνει εμένα, τους παίκτες και το κλαμπ να είμαστε ευχαριστημένοι για τον τρόπο που παίζουμε.

Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που δίνουν οι παίκτες μου", τόνισε ο 51χρονος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι, λέγοντας:

"Δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε έντονα, γιατί αυτή είναι μια ομάδα παικτών που πρώτα απ'όλα είναι άντρες. Βλέπω εκτός του συλλόγου μεγάλη αρνητικότητα, ενώ αισθάνομαι ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτό που χτίζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ