ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πριν την εξαγορά της Νιουκάστλ οι Σαουδάραβες εξέταζαν την περίπτωση των "νερατζούρι"

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη για το Europa League
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη για το Europa League © 2021 LARS BARON / AP IMAGES

Όσο υπήρχε η στασιμότητα στο ζήτημα της εξαγοράς της Νιουκάστλ, οι Σαουδάραβες είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις μετοχές της Ίντερ και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Calciomercato είχαν έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο του συλλόγου, Στίβεν Ζανγκ.

Από το βράδυ της Πέμπτης (7/10) η Νιούκαστλ γύρισε οριστικά σελίδα στην ιστορία της, αφού με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της από κονσόρτιουμ Σαουδαράβων έχει μπει πλέον σε μία νέα εποχή, έπειτα από 14 χρόνια παρουσίας του Μάικ Άσλεϊ στο τιμόνι του αγγλικού συλλόγου.

Η μεγάλη καθυστέρηση ωστόσο, στο ζήτημα του αγγλικού συλλόγου είχε οδηγήσει τους Σαουδάραβες στο να αναζητήσουν μία εναλλακτική λύση. Σύμφωνα με το Calciomercato, οι νέοι ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου είχαν πραγματοποιήσει επαφές με την οικογένεια Ζανγκ κάποιους μήνες πριν, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση γύρω από την Ίντερ, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η εξαγορά της Νιούκαστλ.

Η απάντηση όμως, που έλαβαν από τον 29χρονο Κινέζο ιδιοκτήτη της Ίντερ ήταν αρνητική, ο οποίος φρόντισε να ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως επιθυμεί να παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμα και να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.

Οι απαιτήσεις βέβαια του Ζανγκ είναι ιδιαίτερα υψηλές, αφού ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι" φαίνεται να ζητά ένα ποσό που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που οι Σαουδάραβες εξαγόρασαν τη Νιούκαστλ των 305 εκατομμυρίων λιρών.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ