ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Τζέκο αγωνίστηκε στο Ολίμπικο για τον τελικό κυπέλλου με επικαλαμίδες της Ρόμα

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Γιουβέντους για τον τελικό Coppa Italia 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 12 Μαΐου 2022
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Γιουβέντους για τον τελικό Coppa Italia 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 12 Μαΐου 2022 © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Έντιν Τζέκο πανηγύρισε την κατάκτηση του Coppa Italia με την Ίντερ κόντρα στη Γιουβέντους, όμως αγωνίστηκε με επικαλαμίδες της Ρόμα στον τελικό!

Η φετινή σεζόν του Έντιν Τζέκο στην Ίντερ στέφθηκε ήδη με επιτυχία, αφού ο Βόσνιος επιθετικός πανηγύρισε την κατάκτηση του Coppa Italia στον τελικό κόντρα στη Γιουβέντους την Τετάρτη.

Παρ' όλα αυτά, ο 36χρονος διεθνής έχει συνδέσει το όνομά του στην Ιταλία κυρίως με τη Ρόμα, έστω κι αν δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο μαζί της στις έξι προηγούμενες σεζόν όπου αγωνιζόταν στο "Ολίμπικο".

Η αγάπη του για τους "τζιαλορόσι" δεν έσβησε με τη μετακίνησή του στον ιταλικό βορρά. Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα το απέδειξε και στην επιστροφή του στη Ρώμη για τον τελικό, αφού αγωνίστηκε φορώντας επικαλαμίδες της Ρόμα κάτω από τις κάλτσες της Ίντερ!

Ίντερ: Ο Τζέκο αγωνίστηκε στο Ολίμπικο για τον τελικό κυπέλλου με επικαλαμίδες της Ρόμα


Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Στον αγώνα της Serie A που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στην αιώνια πόλη είχε φορέσει ξανά επικαλαμίδες των "τζιαλορόσι", οι οποίες ίσως τον βοήθησαν και να σκοράρει στο 3-0 των "νερατζούρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ