ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ονανά έτοιμος για Ιταλία το επόμενο καλοκαίρι

Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα του Άγιαξ
Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα του Άγιαξ © 2020 MICHAEL REGAN / AP IMAGES

Ο Αντρέ Ονανά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, ως διάδοχος του Σαμίρ Χαντάνοβιτς, αλλά από το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αντρέ Ονανά θα είναι ο τερματοφύλακας που θα διαδεχθεί τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια της Ίντερ. Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους των "νερατζούρι" και το μόνο που απομένει είναι να έρθει το καλοκαίρι του 2022 για να μετακομίσει ως ελεύθερος στο Μιλάνο.

Η πτώση στην απόδοση του αρχηγού των πρωταθλητών Ιταλίας τους ανάγκασε να αναζητήσουν διάδοχη κατάσταση και τη βρήκαν στο πρόσωπο του Καμερουνέζου διεθνή, έστω κι αν αυτός βρίσκεται εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο. Η 9μηνη τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών λήγει τον Νοέμβριο και το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ τον επόμενο Ιούνιο, όταν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία από τον Ιούλιο, όμως η Gazzetta dello Sport ανέφερε την Τρίτη ότι η συμφωνία πλέον είναι οριστική. Παρ' όλα αυτά, τα οικονομικά προβλήματα των "νερατζούρι" αποτρέπουν την αγορά του τον Ιανουάριο.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ