ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μοράτι ευχήθηκε το ματς με την Σασουόλο να γίνει η 5η Μαΐου της Μίλαν

Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι | 23 Νοεμβρίου 2010
Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι | 23 Νοεμβρίου 2010 @2010 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι περισσότερες πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ίντερ για το σκουντέτο όμως ο Μάσιμο Μοράτι συνεχίζει να ελπίζει, εκφράζοντας την πίστη του πως η Μίλαν μπορεί να γκελάρει όπως και οι νερατζούρι στο ιστορικό ματς με την Λάτσιο το 2002.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο τίτλος της πρωταθλήτριας στην Serie A θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και το εντυπωσιακό είναι πως οι δύο ομάδες που έφτασαν να διεκδικούν το σκουντέτο είναι οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου: Μίλαν και Ίντερ.

Η Μίλαν του Πιόλι έχει σαφέστατο αβαντάζ έναντι της Ίντερ του Ιντζάγκι από τη στιγμή που κατακτάει το πρωτάθλημα ακόμα και να φέρει ισοπαλία στην έδρα της Σασουόλο (η πρωταθλήτρια αντίθετα θέλει δική της νίκη επί της Σαμπντόρια και ήττα της συμπολίτισσας), παρόλα αυτά οι νερατζούρι δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Μάσιμο Μοράτι, με τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ να θυμάται την απώλεια του τίτλου από την ομάδα του το 2002, όταν ηττήθηκε με 4-2 από την -αδιάφορη βαθμολογικά- Λάτσιο στην Ρώμη και να δηλώνει ευθαρσώς πως η 22η Μαΐου του 2022 μπορεί κάλλιστα να εξελιχτεί στην 5η Μαΐου 2002 της... Μίλαν.

"Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θαύματα συμβαίνουν και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το ξέρουμε καλά αυτό.

Η Μίλαν και η Ίντερ είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Μπορεί να βρέξει όπως στην Περούτζια (σ.σ. η Γιουβέντους έχασε εκεί με 1-0 την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 1999-2000 και ο τίτλος πήγε στην Λάτσιο) ή να έχει η Μίλαν την ίδια μοίρα με εμάς στις 5 Μαΐου.

Ίσως, η 22η Μαΐου να γίνει η δική τους 5η Μαΐου", τόνισε ο ιστορικός presidente της Ίντερ, για να προσθέσει: "Ακόμα πιστεύω ότι η Ίντερ έχει μία ευκαιρία. Έχουμε ακόμα ένα ματς και τα πάντα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Ίσως ακουστεί ως κλισέ αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ