ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Νέο κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με την Γκλάντμπαχ

AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Inter Milan's Achraf Hakimi vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Inter Milan's Achraf Hakimi vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μαστίζει την Ίντερ, με τους νερατζούρι να ανακοινώνουν λίγες ώρες πριν από τον αγώνα τους με την Γκλάντμπαχ πως βρέθηκε θετικός ο Ασράφ Χακίμι στον τελευταίο έλεγχο στο οποίο υποβλήθηκε από την UEFA.

Νέος κεραυνός εν αιθρία πάνω από το προπονητικό κέντρο της Ίντερ. Την ώρα που οι Ναϊνγκολάν και Μπαστόνι πλησιάζουν στο τέλος του τούνελ για να αφήσουν οριστικά πίσω τους το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν ελέω κορονοϊού (αντίθετα παραμένουν θετικοί οι Ράντου, Γκαλιαρντίνι, Σκρίνιαρ και Γιανγκ), σε αυτό φαίνεται να μπαίνει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Αντόνιο Κόντε.

Ο λόγος για τον Ασράφ Χακίμι, που είχε φανέλα βασικού το περασμένο Σάββατο στο "Derby della Madonnina" κόντρα στην Μίλαν, με τους νερατζούρι να ανακοινώνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως ο Μαροκινός βρέθηκε θετικός στον ιό μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από την UEFA ενόψει του αποψινού (21/10) ματς με την Γκλάντμπαχ για την πρεμιέρα του Champions League.

"Ο δεξιός μπακ είναι απολύτως ασυμπτωματικός και θα ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο", αναφέρει η ανακοίνωση, με την "Corriere dello Sport" να αναφέρει στο σημερινό της δημοσίευμα πως ο Χακίμι θα χάσει τουλάχιστον 3-4 ματς και πως στο στρατόπεδο της Ίντερ υπάρχει ανησυχία μήπως βρεθεί θετικός και άλλος ποδοσφαιριστής που ήρθε σε επαφή με τον Χακίμι αυτές τις ημέρες.

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ