ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Μίλαν: Χαμός ανάμεσα σε Ιμπραχίμοβιτς - Λουκακού

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, and Inter Milan's Romelu Lukaku argue during an Italian Cup round of 8 soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 26, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ένταση ανάμεσα σε Ιμπραχίμοβιτς και Λουκακού στα προημιτελικά του Copa Italia ανάμεσα σε Ίντερ - Μίλαν Ⓒ2021 ANTONIO CALANNI/ ASSOCIATED PRESS

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν. "Πάμε μέσα αν θες" είπε ο Βέλγος στον Σουηδό. Ο διαιτητής Βαλέρι τους έδωσε από μία κίτρινη. Ασυγκράτητος ήταν στο τέλος του ημιχρόνου ο φορ των "νερατζούρι".

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο 44' του ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν για τα προημιτελικά του Copa Italia.

Ο Λουκακού δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Ρομανιόλι και αφού ο Βέλγος φορ ζήτησε εξηγήσεις, λίγο μετά ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βαλέρι, τους έδωσε από μία κίτρινη, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

"Πάμε μέσα να τα πούμε" είπε ο Λουκακού στον Ιμπραχίμοβιτς, την ώρα που ο τιμ μάνατζερ των νερατζούρι προσπαθούσε να συγκρατήσει τον στράικερ της ομάδας του που ήταν εκτός εαυτού.

ⓒ2021 Antonio Calanni/ Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ