ΗΠΑ

Ίντερ Μαϊάμι: Νέος τεχνικός στον πάγκο της ο Φιλ Νέβιλ

Ο Φιλ Νέβιλ από παρουσία του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας Γυναικών
Ο Φιλ Νέβιλ από παρουσία του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας Γυναικών Ⓒ 2018 PHELAN M. EBENHACK/ASSOCIATED PRESS

Ο Φιλ Νέβιλ έγινε επίσημα ο δεύτερος head coach στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι, με την νεοιδρυθείσα ομάδα του MLS να ανακοινώνει την πρόσληψη του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας των γυναικών.

Λίγο πριν από την έναρξη της Major League Soccer για το 2021 η Ίντερ Μαϊάμι προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του πάγκου της, προσλαμβάνοντας τον Φιλ Νέβιλ για τη θέση του πρώτου προπονητή.

"Είμαι απίστευτα χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να προπονήσω την Ίντερ Μαϊάμι, είναι ένας πολύ νεαρός σύλλογος με μεγάλες προοπτικές και δεσμεύομαι για να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ποδοσφαιρική κουλτουρα που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτήν", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νέβιλ, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας του Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, να τονίζει για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα τρία λιοντάρια.

"Ο Φιλ έχει βαθιά εμπειρία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης και ως προπονητής τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές και παίκτες.

Ξέρω τις ικανότητές του ως άτομο, όπως επίσης την αφοσίωση και την τιμιότητά του αλλά και την εκπληκτική του ενέργεια και την όρεξή του για δουλειά.

Όσοι έχουν παίξει ή έχουν δουλέψει με τον Φιλ ξέρουν πως είναι φυσικός ηγέτης και νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν να έρθει στην ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ