SERIE A

Ίντερ - Λάτσιο 2-1: Ανέκτησε την κορυφή με την άμυνα να παίζει επίθεση

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Έντιν Τζέκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022
Ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Έντιν Τζέκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι του "Τζιουζέπε Μεάτσα" κόντρα στον πρώην προπονητή της, Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως η Ίντερ έφτασε στη νίκη με 2-1 που την κρατά στην κορυφή της Serie A.

Η Ίντερ επικράτησε της Λάτσιο με 2-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" και ανέκτησε την κορυφή της Serie A, την οποία είχε χάσει προσωρινά από τη Μίλαν (που έχει αγώνα παραπάνω), έπειτα από την 21η αγωνιστική.

Οι "νερατζούρι" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν δίκαια με έναν ασυνήθιστο ήρωα, τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, με μακρινό σουτ στο 30'. Η απάντηση των "λατσιάλι" ήταν άμεση, αφού ο Τσίρο Ιμόμπιλε εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση του Στέφαν ντε Φράι και Μίλαν Σκρίνιαρ και έγραψε το 1-1 στο 35'.

Η κακή μέρα στην οποία βρέθηκε η άμυνα της Ίντερ ήταν ο μοναδικός λόγος ανησυχίας για τον Σιμόνε Ιντζάγκι απέναντι στην πρώην ομάδα του. Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι στη συνέχεια, το γκολ της Ίντερ ήταν θέμα χρόνια. Οι αμυντικοί της... εξιλεώθηκαν στο 67', αφού ο Μπαστόνι έβγαλε τη σέντρα και ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ρόμα - Γιουβέντους 3-4

Ουντινέζε - Αταλάντα 2-6

Νάπολι - Σαμπντόρια 1-0

Βενέτσια - Μίλαν 0-3

Έμπολι - Σασουόλο 1-5

Τζένοα - Σπέτσια 0-1

Βερόνα - Σαλερνιτάνα 1-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ