ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Κόντε και Λαουτάρο Μαρτίνες έλυσαν τις διαφορές τους στο ρινγκ

Inter Milan's head coach Antonio Conte hugs Inter Milan's Lautaro Martinez during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte hugs Inter Milan's Lautaro Martinez during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Serie A και γι' αυτό το λόγο η κατάσταση είναι πιο χαλαρή στο στρατόπεδο των νερατζούρι, με αποτέλεσμα να μπορούν να διοργανώσουν μέχρι και αγώνες μποξ στην προπόνηση.

Η Ίντερ επικράτησε της Ρόμα με 3-1 στο Τζουζέπε Μεάτσα για την 36η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο τα βλέμματα μαγνήτισε η μικρή ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Κόντε και τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, όταν ο Αργεντινός επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 77'.

Στην προπόνηση της επόμενης ημέρας (13/05), διοργανώθηκε ένας αγώνας μποξ, ώστε να λυθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών. Προφανώς το ζήτημα θεωρείται λήξαν, ωστόσο οι παίκτες του Κόντε δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες χαλαρές στιγμές, έχοντας κατακτήσει ήδη το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Κόντε ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου οι δύο μονομάχοι βρίσκονται στο "ρινγκ", ενώ όπως αναφέρει το βίντεο είναι ζωντανή μετάδοση από το Madison Square Garden (στάδιο που διεξάγονται αρκετοί αγώνες πάλης, αλλά και έδρα των Νιου Γιορκ Νικς). Ο Λουκάκου ήταν αυτός που είχε αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή, με τους υπόλοιπους παίκτες να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ