ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η Φλαμένγκο πιέζει για να πάρει πακέτο τους Βιδάλ - Σάντσες

Οι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ κόντρα στην Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας | 8 Φεβρουαρίου 2022
Οι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ κόντρα στην Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας | 8 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Φλαμένγκο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ όμως δεν σταματά εκεί όσον αφορά στην προσέγγισή της προς την Ίντερ αφού επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της και τον Αλέξις Σάντσες.

Οι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες έχουν δώσει πολλές ποδοσφαιρικές μάχες αγωνιζόμενοι στο ίδιο στρατόπεδο, είτε με τη φανέλα της Ίντερ ή της εθνικής ομάδας της Χιλής και δεν αποκλείεται να συνεχίσουν να πηγαίνουν "πακέτο" και από τη νέα σεζόν, παίζοντας αμφότεροι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα στην Βραζιλία, με την Φλαμένγκο να εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει διπλό χτύπημα. Ο 35χρονός Βιδάλ είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρό της "Φλα" και επιθυμία των ανθρώπων της Ίντερ είναι να γίνει γρήγορα το deal με δεδομένο πως θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Χιλιανού μέσου (7 εκατ.ευρώ ετησίως).

Την ίδια ώρα πάντως που οι Βραζιλιάνοι είναι κοντά στο deal για τον Βιδάλ, εμφανίζονται ζεστοί να προσθέσουν δίπλα του και τον Αλέξις Σάντσες, με τον 33χρονο φορ να προέρχεται από μία ικανοποιητική σεζόν με τους νερατζούρι με 5 ασίστ και 9 γκολ, ένα εκ των οποίων αυτό που χάρισε στην ομάδα του το ιταλικό Super Cup απέναντι στην Γιουβέντους.

Στη δική του περίπτωση, η διοίκηση των Κυπελλούχων Ιταλίας είναι ανοιχτή στην πώληση μόνο και μόνο επειδή θέλουν να δημιουργήσουν χώρο στο ρόστερ και δη στην επίθεση, ώστε να αποκτηθεί σύντομα ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Σημειώνεται πως για τον Σάντσες έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Σεβίλλη, με την Φλαμένγκο να φιλοδοξεί να προλάβει τους Σεβιγιάνους και να έχει προγραμματίσει ήδη ραντεβού με τον ατζέντη του παίκτη, Φελίτσεβιτς, που εκπροσωπεί και τον Βιδάλ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ