VIRAL

Ίντερ - Γιουβέντους: Το πιο γλυκό γκολ για Μπαρέλα ήρθε στο τρίτο ημίχρονο

Ο Νικολό Μπαρέλα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι απέναντι στην Γιουβέντους για την Serie A
Ο Νικολό Μπαρέλα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι απέναντι στην Γιουβέντους για την Serie A Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

O Νικολό Μπαρέλα δεν θα ξεχάσει ποτέ το κυριακάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους, όχι μόνο γιατί ήταν με διαφορά ο κορυφαιός του γηπέδου με γκολ και ασιστ αλλά και γιατί λίγες ώρες αργότερα υποδέχτηκε τον ερχομό της τρίτης κόρης του (PHOTO).

Ο Νικολό Μπαρέλα έγραψε ιστορία με το αριστουργηματικό γκολ του στο "Μεάτσα" απέναντι στην Γιουβέντους για την 18η αγωνιστική της Serie A καθώς έγινε ο μοναδικός κεντρικός μέσος που είναι γεννημένος μετά την 1η Ιανουαρίου 1997 και έχει ήδη 10 γκολ στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο 23χρονος δεν καμαρώνει μόνο για τις επιτυχίες που έχει εντός γηπέδου, με τελευταία του το γεγονός πως πήρε το βραβείο του MVP στο Ίντερ - Γιουβέντους 2-0 (είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ, σκόραρε το δεύτερο γκολ των νερατζούρι και ήταν διαρκής πηγή κινδύνων για τους Τορινέζους) αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει χτίσει από νεαρή ηλικία.

Από τη σύζυγό του Φεντερίκα Σκιεβενίν είχε ήδη πάρει δύο πανέμορφα δώρα τα προηγούμενα χρόνια, την 3χρονη Ρεμπέκα και την ενός έτους Λαβίνια, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας ήρθε και το τριτο δώρο, γένους θηλυκού και εκείνο.

Το όνομά της Ματίλντε που ήρθε στον κόσμο στις 6:23 το πρωί, με τη σύζυγο του διεθνούς μέσου της Ίντερ να ανεβάζει μία τρυφερή φωτογραφία από το νέο μέλος της οικογένειας με το ακόλουθο μήνυμα: "Καλωσήρθες στην καρδιά μας Ματίλντε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ