ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Φίλαθλοι κρέμασαν πανό και προειδοποίησαν τη διοίκηση για Λουκάκου

Ο Ρομελού Λουκάκου στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Τζένοα
Ο Ρομελού Λουκάκου στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Τζένοα © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι Ultras της Ίντερ με πανό που κρέμασαν στο Μιλάνο στέλνουν μήνυμα στη διοίκηση του συλλόγου σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου στην Τσέλσι.

Την πιθανή επιστροφή του Ρομελού Λουκάκου στην Τσέλσι φαίνεται πως δεν πήραν με καλό μάτι οι Ultras της Ίντερ. Τα τελευταία 24ωρα τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον Βέλγο επιθετικό στο "Στάμφορντ Μπριτζ" δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο, η "Curva Nord", ένας από τους δυναμικότερους συνδέσμους των οπαδών των "νερατζούρι", φρόντισε να προειδοποιήσει τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου σε περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά να πουλήσουν τον 28χρονο στους μπλε.

Νωρίτερα την Τετάρτη (4/8), ρεπορτάζ από τον ξένο Τύπο έκαναν λόγο για νέα ανανεωμένη πρόταση των Λονδρέζων, οι οποίοι ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας στους πρωταθλητές Ιταλίας 130 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, οι μπλε στην προσπάθειά τους να δελεάσουν τον παίκτη για να πει το μεγάλο "ναι" θέλουν να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου με 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Όλα αυτά όμως, δεν ηχούν ωραία στα αυτιά των οπαδών της Ίντερ. Γι' αυτό και ανέλαβαν δράση, κρεμώντας πανό στους δρόμους του Μιλάνου μέσω των οποίων θέλησαν να υπενθυμίσουν στους διοικούντες την ομάδα ότι πρέπει να τηρούνται οι υποσχέσεις, καθώς ο σύλλογος φέρεται να είχε δεσμευτεί πως δεν θα προχωρήσει σε άλλες "μεγάλες" πωλήσεις, μετά τους Ασράφ Χακίμι και Άσλεϊ Γιανγκ.

"Προσέχετε... Οι υποσχέσεις πρέπει να τηρηθούν", ήταν το μήνυμά τους προς τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ