ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία για οικονομικό έλεγχο

Το San Siro στο Μιλάνο
Το San Siro στο Μιλάνο © 2011 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Ίντερ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των οικονομικών ελεγκτικών Αρχών, οι οποίες πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία των νερατζούρι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για πλαστά λογιστικά στοιχεία σε ομάδες της Serie A συνεχίζονται. Μετά τη Γιουβέντους, οι Αρχές έκαναν έφοδο την Τρίτη (21/12) και στα γραφεία της Ίντερ.

"Το αίτημα έγινε από το γραφείο του Εισαγγελέα του Μιλάνο, ώστε να διαπιστωθεί αν οι αυξήσεις του περιουσιακού κεφαλαίου καταγράφηκαν σωστά στα βιβλία. Τα οικονομικά στοιχεια της ομάδας κατατέθηκαν, κανένας εργαζόμενος της Ίντερ δεν ερευνάται, δεν υπάρχουν κατηγορίες" ανέφερε η Ίντερ στην ανακοίνωσή της, με τις έρευνες να είναι σε προκαταρκτικό στάδιο.

Οι έρευνες στρέφονται στις υπερκοστολογήσεις ποδοσφαιριστών και οι μεταγραφές με ποσά που ξεπερνούν την πραγματική αξία των πακτών. Οι αυξήσεις του περιουσιακού κεφαλαίου που γίνονται με την μέθοδο των πλαστών λογιστικών στοιχείων.

Το προηγούμενο διάστημα γινόταν έρευνα για τη Γιουβέντους, τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι, τον αντιπρόεδρο, Πάβελ Νέντβεντ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι, με την κατηγορία των πλαστών λογιστικών στοιχείων και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ