SERIE A

Ιντερ: "Δεν υπάρχουν επαφές για πώληση της ομάδας"

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, πριν από αγώνα των νερατζούρι στο Champions League με την Σεβίλλη | 21 Αυγούστου 2020
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, πριν από αγώνα των νερατζούρι στο Champions League με την Σεβίλλη | 21 Αυγούστου 2020 @2020 LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Σε νέα διάψευση σεναρίων που θέλουν την Ίντερ να είναι προς πώληση προχώρησε η διοίκηση της ομάδας τονίζοντας κατηγορηματικά πως δεν είναι σε συζητήσεις με τους Σαουδάραβες που αγόρασαν την Νιούκαστλ.

Για μία ακόμα φορά τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της Ίντερ κλήθηκε να απαντήσει στο εάν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας.

Οι νερατζούρι διέψευσαν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν και κυρίως εκείνα που αφορούν τους Σαουδάραβες οι οποίοι αγόρασαν πρόσφατα την Νιούκαστλ.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα: "Δεν είμαι μέτοχος της ομάδας, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο και με διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης της ομάδας και δεν υπάρχει καμιά επαφή γι' αυτό το θέμα".

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ